top of page
Lexmark.png

ORIGINAL TONERI

ZA NAJBOLJE REZULTATE

Dokaz je na papiru – kvaliteta tinte tvrtke Lexmark bez premca

Buyers Laboratory Inc. (BLI) proveo je neovisno ispitivanje kako bi usporedio tintu tvrtke Lexmark s 12 tinti drugih proizvođača. Nakon dvadesetjednog pisača, 80.000 stranica i 393 spremnika dobiveni su sljedeći rezultati: tvrtka Lexmark dosljedno je pobjeđivala u smislu pouzdanosti i kvalitete.* Pisači, spremnici za tintu i papir tvrtke Lexmark namijenjeni postizanju sjajnih rezultata.

Kvaliteta slike

Da biste očuvali sjećanja i važne dokumente, potrebne su vam trajne slike visoke kvalitete. A ne biste se smjeli zadovoljiti s manje od toga, bez obzira na to ispisujete li obiteljske fotografije ili profesionalne dokumente. Dobra je novost da su u ispitivanju BLI slike tvrtke Lexmark označene kao "visokokvalitetne" u 96% slučajeva, u usporedbi sa samo 25% slika ispisanih pomoću obnovljenih spremnika.

Pouzdanost spremnika

Nepravilan rad spremnika oduzima vam vrijeme, ali i odvlači vašu pažnju od važnijih stvari poput poslovanja. Ispitivanjem BLI utvrđeno je da su ispitani obnovljeni spremnici nepouzdano radili gotovo pola vremena, odnosno 40,6%. To predstavlja velik rizik. Koliko se spremnika tvrtke Lexmark pokvarilo tijekom ispitivanja? Nijedan. Kada odaberete Lexmark, odabrali ste miran san i nesmetan rad već pri prvom ispisu.

Lexmark-56F0Z00-OE.jpg
unison.jpg

Bitno za rezultate sustava za ispis Lexmark

Napredna formulacija tonera, dovoljna za postizanje dosljednih sjajnih rezultata pri ispisu slike, osigurava pouzdan rad sustava te promiče izvanrednu održivost, a sve se to postiže u inovativnom sustavu za ispis bez trešnje.

UstedaVremena.png

Ušteda vremena

Dizajniran za učinkovite rezultate i bolju produktivnost, Lexmarkov sustav ispisa temelji se na toneru Unison Zahvaljujući svojoj formulaciji Unison počinje ispisivati ranije u usporedbi s prethodnim izvedbama tonera pa ne morate gubiti vrijeme čekajući ispis svojih dokumenata!

InovativanDizajn.png

Inovativan dizajn

Jedinstvena formulacija tonera Unison obuhvaća posebne značajke i svojstva koja omogućuju rad bez trešnje i omogućuju rad osnovnih funkcija proizvoda.

NapredneZnacajkePotrosnog.png

Napredne značajke

Lexmark vam omogućuje da više ne pogađate stanje potrošnog materijala! Vaš će vas pisač automatski upozoriti kada se potrošni materijal približi isteku vijeka trajanja. Kada se potrošni materijal približi samom kraju, na pisaču će se prikazati poruka o procijenjenom broju preostalih stranica pa ćete tako uvijek točno znati kada treba zamijeniti proizvod.

Dosljedna izvrsna kvaliteta slike

S ovim tonerom uvijek ćete postizati dosljednu sjajnu kvalitetu ispisa, a povećat ćete i produktivnost u uredu. Dokumenti ispisani tonerom Unison izgledaju sjajno od prve do posljednje stranice zahvaljujući njegovoj jedinstvenoj formulaciji.

Toner Unison daje bogatu crnu boju i glatke sive nijanse uz kristalno jasne detalje. U boji toner Unison pruža bogate i žive boje uz precizne detalje.

Čak i kada je spremnik pri kraju, nema slabljenja boja i ne morate ga protresati.

Dugotrajan pouzdan rad sustava

Jedinstvena svojstva tonera Unison osiguravaju dobar protok i doprinose učinkovitom prijenosu na medij. Toner Unison smanjuje trošenje unutarnjih dugotrajnih komponenata i štiti sustav za ispis.

Sustav za ispis u izvedbi s odvojenim tonerom i slikovnom jedinicom te vrlo učinkovitim grijačem maksimizira trajnost tih komponenata te pruža dugotrajnu pouzdanost, štedi vrijeme, novac i štiti okoliš.

Iznenađujuća održivost

Toner Unison predstavlja revolucionarni korak naprijed u smislu održivosti. Prema ispitivanju životnog ciklusa proizvoda, koje je obavila neovisna tvrtka, tehnologija spremnika Unison pruža ugljični otisak po stranici koji je za 46% manji od otiska koji postiže najveći konkurent tvrtke Lexmark.

Unison koristi manje energije od prethodnih verzija tonera tvrtke Lexmark jer ispisuje na nižoj temperaturi. Unison sa svojom naprednom tehnologijom ostvaruje uštede energije, a istovremeno i poboljšava produktivnost ureda.

bottom of page