top of page

Microsoft 365 za kompanije

Microsoft 365 objedinjuje najbolje mogućnosti sustava Office 365 za povećavanje produktivnost u svojoj klasi s jednostavnim upravljanjem uređajima i sigurnošću radi povezivanja korisnika i podataka na pametan novi način.

Microsoft_365_3.jpg

Sve što vam je potrebno, gdje god vam je potrebno

Microsoft 365 sadrži alate koji vam omogućuju da na svakom uređaju radite u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu. To su iste aplikacije sustava Office koje koristite već godinama, ali uz sve prednosti oblaka.

Microsoft 365 omogućuje vam upotrebu poznatih i uvijek ažurnih aplikacija na svojem omiljenom uređaju. Neke tarife omogućuju instalaciju aplikacija sustava Office na najviše pet PC-ja ili Macova i pet tableta (iPad, Windows ili Android) te prijenos instalacije prilikom promjene uređaja. Uz Office Mobile datoteke možete otvarati i uređivati na mobitelima sa sustavom Windows, mobitelu iPhone® i mobitelima sa sustavom Android.

Koristite svoje vrijeme za rad, a ne za instalaciju, ažuriranje i sinkronizaciju. Microsoft 365 vodi brigu o svemu u pozadini, što vam omogućuje da se usredotočite na rad. Osim toga, Microsoft 365 uvijek je ažuran, pa su vam najnovije verzije programa Word, Excel, PowerPoint i Outlook uvijek na raspolaganju

M365_1.png

Budite u toku sa svime uz e-poštu poslovne klase

Outlook.png

Microsoft 365 sinkronizira poruke e-pošte, kalendare i podatke za kontakt na svim vašim uređajima u stvarnom vremenu. Zato je ažuran bez obzira na to koji vam je uređaj u ruci Zakazivanje je jednostavno i bezbrižno za sve. Ako pak izgubite mobitel, ne morate paničariti. Sadržaj telefona možete daljinski izbrisati da bi vaši osobni podaci ostali zaštićeni.

Vaše su poruke e-pošte uočljivije kada stvorite prilagođeni oblik, uvrstite slike i koristite vlastiti naziv domene.2 Sve to možete učiniti uz Office 365. Možete i slati poruke veličine do 150 MB, a uz 100 GB prostora za pohranu možete zadržati sve poruke koje želite, čak i one prilagođenog oblika i sa slikama.

Microsoft 365 sadrži pojednostavnjeni centar za administratore koji vam omogućuje postavljanje novih korisničkih adresa e-pošte, stvaranje prilagođenih skripti i još mnogo toga, i to s bilo kojeg mjesta. Na raspolaganju će vam biti vodeća zaštita od zlonamjernog softvera i filtriranje neželjene pošte koje će vas štititi od uvijek prisutnih prijetnji koje se šire e-poštom.

Zajedničko korištenje datoteka s bilo kojeg mjesta

SharePoint.png

Microsoftovi proizvodi za pohranu i zajedničko korištenje datoteka pojednostavnjuju pristup datotekama, njihovu pohranu, suautorstvo na njima i njihovo ažuriranje s bilo kojeg mjesta te njihovo jednostavno zajedničko korištenje unutar ili izvan tvrtke ili ustanove.

OneDrive s bilo kojeg mjesta omogućuje pristup svim datotekama i besprijekornu integraciju sa sustavom Office te ima već instaliran sustav Windows. Automatski sinkronizirajte svoje datoteke s računalom da biste na njima mogli raditi i izvan mreže. Pristupajte datotekama u sustavu Windows, na Macu ili pak na mobilnim uređajima.

Radite na datoteci, spremite je izravno na OneDrive ili SharePoint i sve će izmjene biti besprijekorno ažurirane. Dubinska integracija sa sustavom Office omogućuje vam da suautorstvo na nekom dokumentu koje započnete na jednom uređaju dovršite na drugom, a možete i odabrati mnoge različite alate da biste dodavali bilješke, isticali dijelove i komentirali dokument.

Odaberite paket za produktivnost koji odgovara vašoj tvrtki

Usporedite i odaberite vrhunska, sigurna rješenja i koristite naprednu, vrhunsku zaštitu uz Microsoft 365.

Office aplikacije za PC i Mac
Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote

 

Email i kalendar

Hostiranje email-a od 50GB, korištenje vlastitih
domena.

Pohrana i zajedničko korištenje
1TB prostora na OneDrive-u za svakog korisnika.
Zajedničko korištenje SharePoint-a, dijeljenje
dokumenata. Pristup i sinhronizacija na PC-ju ili
Macu i mobilnim uređajima.

Timski rad i komunikacija
Stvarajte timska web-mjesta da biste pomoću sustava SharePoint razmjenjivali informacije, sadržaj i datoteke putem intraneta

 

Sigurnost i usklađenost
Zaštitite e-poštu od neželjene pošte, zlonamjernih programa i poznatih prijetnji uz Exchange Online Protection. Pomoću sigurnosnih grupa i prilagođenih dozvola kontrolirajte tko će i kada imati pristup vašim poslovnim informacijama.

 

Alati za razvoj poslovanja
Microsoft Teams, Microsoft Bookings, MileIQ

 

Napredna sigurnost
Jednostavnije se zaštitite od sofisticiranih prijetnji skrivenih u privicima poruka e-pošte i vezama te koristite vrhunsku obranu od dosad nepoznatih prijetnji, zlonamjernih programa i ostalih naprednih zlonamjernih pokušaja uz Office 365 Advanced Threat Protection.

Daljinski brišite podatke tvrtke s izgubljenih ili ukradenih uređaja.

Ograničite kopiranje ili spremanje podataka tvrtke u neovlaštene aplikacije i lokacije.

Uz upravljanje pravima na informacije kontrolirajte tko može pristupati podacima tvrtke pomoću ograničenja kao što su Ne kopiraj i Ne prosljeđuj

Primijenite pravilnike koji pružaju otpor prijetnjama prije proboja u sustavu Windows 10.

Primijenite zaštitu od zlonamjernih programa radi zaštite uređaja sa sustavom Windows 10 od virusa, špijunskih programa

Omogućite neograničeno arhiviranje u oblaku i pravila dugoročnog čuvanja da nikada ne biste izgubili poruke e-pošte uz Exchange Online arhiviranje

Upravljanje uređajima
Konfigurirajte sigurnosne značajke i postavke na PC-jevima sa sustavom Windows 10 i mobilnim uređajima sa sustavom iOS ili Android® pomoću jednostavnog čarobnjaka za postavljanje

Koristite pojednostavnjene kontrole za upravljanje pravilima primijenjenima na PC-jeve sa sustavom Windows 10

Automatski implementirajte aplikacije sustava Office na PC-jeve sa sustavom Windows 10

Konfigurirajte PC-jeve radi automatske instalacije ažuriranja sustava Office i Windows 10

Primijenite sigurnosne pravilnike radi zaštite poslovnih podataka na svim svojim uređajima sa sustavima iOS i Android® te PC-jeve sa sustavom Windows uz značajku upravljanja mobilnim uređajima sa servisa Intune

Office 365 Business

Essentials

Office 365 Business

Premium

Microsoft 365

Business

Dostupne online aplikacije Word, Excel, PowerPoint i aplikacije za mobitel i tablet.

$5.00

po korisniku mjesečno

(godišnja obaveza plaćanja)

Cijena bez poreza.

$12.50

po korisniku mjesečno

(godišnja obaveza plaćanja)

Cijena bez poreza.

$20.00

po korisniku mjesečno

(godišnja obaveza plaćanja)

Cijena bez poreza.

bottom of page